BRUNNER HKD 2.6 STØBEJERNSINDSATS
 
BRUNNER har med sin idé, at lave en støbejernsindsats til porcelænskakkelovne, revolutioneret den håndværksmæssige side af kakkelovns bygningen. Den første fordel ved indsatsen er, at man samtidig også bygger ovnen som konvektionsovn,altså med varmluftcirkulation.D.v.s. ovnen tager kold luft ind i foden,luften varmes op mellem kakkelmassen og BRUNNER indsatsen på sin vej op til ovnens krone,hvorefter den varme luft presses ud i rummet. Dernæst er ovnen simplere at bygge,man sparer tid og kakkelovnen afgiver mere varme.Og sidst men ikke mindst er serieproducerede enheder altid ens, og kvaliteten af forbrændingen er også altid den samme. BRUNNER er een af pionererne indenfor udvikling af brændkamre til porcelænsovne med meget lav partikeludledning og højeffektiv forbrænding. BRUNNER støbejernsindsatsen udmærker sig også ved sit tidløse design og den store indfyringslåge med panoramaglas. BRUNNER lågen og rammen er fremstillet af støbejern i bedste kvalitet.BRUNNER HKD 2.6 kan leveres til Reimann´s Krona modellerne : 50.1H, 51.1, 51.1H, 52.1, 52.1H, 40.1H ,43.1H, 44.1H og 47.1


BRUNNER støbejernsindsatsen HKD 2.6 er testet og godkendt og overholder alle godkendelser langt ind i fremtiden og der er virkelig taget hånd om beskyttelsen af vores omverden med dette produkt. Reimann´s Krona kakkelovne tilbyder BRUNNER HKD 2.6 til de firkantede porcelænsovne model 50 til 52, ydermere for de runde porcelænskakkelovne 40.1H, 43.1H, 44.1H og 47.1. Alle bygges som konvektionsovne. Der kan endvidere påkobles en vandførende enhed, som så kobles ind på husets centralvarmeanlæg, en rigtig stor hjælp til nedbringelse af varmeregningen. Altså en del af varmen fordeles jævnt i porcelænskakkelovnens kakkelmasse,der skabes varmluftcirkulation i rummet, og sidst ledes der varmt vand ud i husets centralvarmesystem som supplement til husets opvarmning. Spørg venligst ang. ekstraomkostninger i forbindelse med indbygning af BRUNNER HKD 2.6 støbejernsindsatsen i din Reimann´s Krona kakkelovn.
 

Acceptere

Reimann´s Krona anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Yderligere information