Varme, som begejstrer Sindene
og overbeviser forstanden
 
For godt 200 år siden opfordrede den svenske konge til, at brænde ikke længere meningsløst skulle afbrændes via ovnrøret. Ovnbyggerne tog opfordringen til efterretning og byggede i årtiernes forløb et effektivt varmesystem bestående af et brændkammer muret op i hånden og med varmeafgivende kakler og lange kanaler, som hævede effektiviteten af kakkelovnene betragteligt.

Dette første moderne energisparende system var desuden også overbevisende grundet sin elegance og behagelighed, da kvalitetskakler

er bekendt for at afgive den lagrede energi jævnt og langsomt til rummet, som den sundeste og behageligste strålingsvarme, der findes. I mellemtiden er opvarmning med brænde oppe i tiden og indtager flere og flere hjem. Det CO2-neutrale brændstof træ hører til de vedvarende energier og yder et meningsfuldt bidrag til klimabeskyttelsen.

Men også det tidløst elegante, næsten majestætiske udseende ved Reimanns KRONA® kakkelovnene forbliver i indtrykket som et imposant billede, som tiltækker blikke og ingen kan være kold over for. Smukke kakler adler en ovn; Reimanns KRONA® kroner den.

En kakkels værdi bestemmes ud fra den vellykkede kombination af stil, formgivning og en omhyggeligt udført glasur efter traditionelle opskrifter. Jo mere eksklusiv hver enkelt kakkel er, desto mere intensivt bliver det overordnede indtryk af hele ovnen. Kun når hver enkelt detalje passer, kan helheden virke overbevisende. Efter ønske fremstiller vi også bemalede kakler. Motiverne bliver håndmalet af specialister, således at hver kakkelovn bliver et sandt unikat.
 
 
5 glasurer til rådighed

Kakkel Brillianthvid Brillianthvid

Kakkel Lyselfenben Lyselfenben

Kakkel Smaragdgrøn Smaragdgrøn

Kakkel Kongeblå Kongeblå

Kakkel Craquelé Craquelé

Craquelé er en raritet blandt glasurerne. Vi har for vores kunder genfundet og genoplivet denne æstetiske specialitet. Vores craquelé i farven ”lyselfenben” er lavet efter originalfarven, som den blev anvendt for over 100 år siden af berømte producenter som Teichert i Meißen og Rörstrand i Sverige.
Individuel bemaling

Enhver kakkel i Reimanns KRONA® sortimentet kan efter ønske blive bemalet individuelt. Vi kan røbe en lille hemmelighed: på enhver bemalet ovn findes der en speciel kakkel påført kunstnerindens signet, ofte også skjult. Denne fine tradition stammer fra det 18. århundrede og bliver videreført af os.

Kakkel Guldbemaling Guldbemaling

Kakkel Flerfarvet bemaling Flerfarvet bemaling

Kakkel Ensfarvet bemaling Ensfarvet bemaling

Kakkel med Kunstnerindens signet Kunstnerindens signet
 
Milimeterkunst, som
ikke tåler fejl:

Reimanns KRONA® anvender majolica-malerkunst på sine ovne. Med denne teknik bliver motivet malet direkte på den ubrændte glasur. Ud over kunstnerisk begavelse kræver majolica-malerkunsten højeste koncentration og præcision. Ethvert strøg med penslen skal være korrekt - det er ikke muligt at lave korrekturer. Vores erfarne kunstnerinde Eva Toibero står ved disse høje krav og leverer udelukkende perfekt arbejde - æstetiske kakler som unikater.

Acceptere

Reimann´s Krona anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Yderligere information